Както можете да се досетите,  животът не е само слънце

...
Както можете да се досетите,  животът не е само слънце
Коментари Харесай

Вече сте на ръба на отчаянието? Тогава кажете тези 4 думи!

 Както можете да се досетите,  животът не е единствено слънце и усмивки. Има компликации по пътя и от време на време ще се чувствате зле. Но без това няма да можете да оцените положителните моменти, тъй че не се отчайвайте, в случай че животът в последно време ви подлага на тествания.

Вместо това, когато нещата не вървят по метода, по който сте желали, просто се учете и се развивайте. Можете също по този начин да пренастроите мозъка си, с цел да предотвратите той да бъде високомерен от отрицателни мисли.

Как да създадем Това?

Психиатърът Виктор Франкъл приказва за „ воля към смисъла “. Той поучава всеки да пита живота какво чака от него, а не противоположното – да чака нещо от него.

Докато бил в нацистки концентрационен лагер, той персонално се убедил в способността на хората да намират смисъл на всички места, даже и в най -ужасните премеждия. Франкъл употребява този опит, с цел да сътвори собствен личен способ на лекуване – логотерапия.

Същността му е следната: пробвате се да намерите и разберете смисъла на всеки миг от живота си, без значение дали е отрицателен, безпристрастен или позитивен.

Това са сакрални 4 думи, за които да помислите идващия път, когато се окажете покрай обезсърчение или се чувствате опустошени от вътрешната страна.

Аз Виждам Смисъл В …

След като изречете тази фраза, пробвайте се да я завършите с това, което виждате като смисъл във вашата съответна обстановка. Колкото и неприятни да са нещата, постоянно можете да намерите капка позитивизъм, скрита в един момент. Всичко, което е належащо, е да го намерим.

Повярвайте, тези 4 думи могат да ви оказват помощ да преминете през тъмните времена и да разберете по -добре проектите на Вселената. Трябва да се запитате: какво чака животът от мен тъкмо в този миг, когато съм изправен пред всички тези неща?

Да, от време на време животът чака от нас да бъдем тъжни, да съжаляваме за загуба или да бъдем в обезсърчение. Но откакто осъзнаете, че страданието ви има някакъв смисъл, ще стане доста по -лесно да го преодолеете.

Намирането на смисъл постоянно е първата стъпка към излекуване. То ни разкрива способи да се оправим със протичащото се. Да, не могат да облекчат болката, тези 4 думи, само че не това е тяхната цел. Смисълът ни дава облекчение и покой, колкото и краткотрайни да са те.

esotericblog

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР